Γραφείο Τύπου


Βρέθηκαν 515 αποτελέσματα
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 30/07/2010

Την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010 πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της «Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.» στην οποία συμμετείχε ο Ειδικός Γραμματέας Ψηφιακού Σχεδιασμού, Α. Μαρκόπουλος, μετά από πρόσκληση του Προέδρου της εταιρίας. Θέμα της συνεδρίασης ήταν η ενημέρωση σχετικά με τη νέα στρατηγική και την πρόοδο υλοποίησης του Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση».

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 29/07/2010

Με αφορμή την πορεία ολοκλήρωσης των ενεργειών του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κοινωνία της Πληροφορίας», το οποίο αναμένεται να κλείσει οριστικά εντός του έτους, η Ειδική Γραμματεία Ψηφιακού Σχεδιασμού και το Παρατηρητήριο για την Κοινωνία της Πληροφορίας του Υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας δημοσιεύουν μελέτη με τίτλο «Ανάλυση έργων και Τελικών Δικαιούχων του Ε.Π. "Κοινωνία της Πληροφορίας"» και έρευνα με τίτλο «Αποτύπωση, λειτουργία και αξιολόγηση των Πληροφοριακών Συστημάτων και των Διαδικτυακών Πυλών που χρηματοδοτήθηκαν κατά το Γ΄ΚΠΣ από το Ε.Π. “Κοινωνία της Πληροφορίας”».

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 28/07/2010

Η ΕΥΔ Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση» ενημερώνει τους δυνητικούς φορείς υποβολής προτάσεων στην Πρόσκληση 10, για την τροποποίηση αυτής.

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 23/07/2010
Η ΕΥΔ Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση», ενημερώνει τους δυνητικούς φορείς πρότασης της Πρόσκλησης 13, για τη μετάθεση της ημερομηνίας λήξης υποβολής προτάσεων, από 23 Ιουλίου σε 6 Αυγούστου 2010.

Η ΕΥΔ Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση», ενημερώνει τους δυνητικούς φορείς πρότασης της Πρόσκλησης 13, για τη μετάθεση της ημερομηνίας λήξης υποβολής προτάσεων, από 23 Ιουλίου σε 6 Αυγούστου 2010.

 

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 22/07/2010

Η ΕΥΔ Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση», ενημερώνει τους δυνητικούς φορείς πρότασης της Πρόσκλησης 15, για τη μετάθεση της ημερομηνίας λήξης υποβολής προτάσεων, από 28 Ιουλίου σε 23 Αυγούστου 2010.

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 21/07/2010

Η ΕΥΔ Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση», ενημερώνει τους δυνητικούς φορείς πρότασης της Πρόσκλησης 14, για τη μετάθεση της ημερομηνίας λήξης υποβολής προτάσεων, από 23 Ιουλίου σε 6 Αυγούστου 2010.

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 19/07/2010

Η Ειδική Γραμματεία Ψηφιακού Σχεδιασμού και η εταιρεία «Ψηφιακές Ενισχύσεις ΑΕ» ανακοινώνουν ότι ξεκινά σήμερα, Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010, η διαδικασία καταβολής επιχορηγήσεων συνολικού ύψους €5,08 εκατ. ευρώ στις επιχειρήσεις που συμμετείχαν στη δράση «e-security» και ολοκλήρωσαν επιτυχώς τις επενδύσεις τους σε ψηφιακή ασφάλεια.

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 01/07/2010

Ένας από τους βασικού άξονες στους οποίους δίνει έμφαση η Ειδική Γραμματεία είναι η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας. Για τις μεγάλες επιχειρήσεις αυτό σημαίνει στήριξη για να κάνουν το επόμενο βήμα στα προϊόντα και στις υπηρεσίες που παρέχουν. Για τις μικρομεσαίες, στόχος είναι η ενίσχυση για αναδιοργάνωση της λειτουργίας τους και προσέλκυση νέων πελατών.

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 25/06/2010

Η ΕΥΔ Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση», ενημερώνει τους δυνητικούς φορείς πρότασης της Πρόσκλησης 12, για τη μετάθεση της ημερομηνίας λήξης υποβολής προτάσεων, από 25 Ιουνίου σε 9 Ιουλίου 2010.


Ημερομηνία Δημοσίευσης: 16/06/2010

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα της Ειδικής Γραμματείας Ψηφιακού Σχεδιασμού με θέμα: «Ε.Π. Ψηφιακή Σύγκλιση: Νέα στρατηγική και μελλοντικές προοπτικές». Η ημερίδα, η οποία έλαβε χώρα την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010, στην αίθουσα συνεδριάσεων «Ερμής» του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 15/06/2010

Νέες δράσεις προϋπολογισμού 539 εκ. ευρώ για το 2010 από το επιχειρησιακό πρόγραμμα «Ψηφιακή Σύγκλιση», παρουσίασε σήμερα σε συνέντευξη τύπου, η υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Λούκα Τ. Κατσέλη, με τη συμμετοχή του Ειδικού Γραμματέα Ψηφιακού Σχεδιασμού, κ. Αντώνη Μαρκόπουλου.

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 15/06/2010
Σκοπός της σημερινής συνέντευξης είναι η ενημέρωση για τη νέα ψηφιακή στρατηγική που ακολουθούμε και την πορεία υλοποίησης του Ε.Π. Ψηφιακή Σύγκλιση, μέσω του οποίου πραγματοποιούνται και σχεδιάζονται πολύ...
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 07/06/2010

Τέσσερις νέες προσκλήσεις ανακοινώνει η Ειδική Γραμματεία Ψηφιακού Σχεδιασμού του Υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση». Οι προσκλήσεις αυτές αφορούν παρεμβάσεις στο Δημόσιο Τομέα και εντάσσονται στη κυβερνητική στρατηγική για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας της Δημόσιας Διοίκησης μέσω της αξιοποίησης Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών.

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 28/05/2010

Στόχος της Ειδική Γραμματείας είναι η συμβολή των ΤΠΕ στην ανάκαμψη της οικονομίας και κατά συνέπεια, της χώρας. Η μεταβολή του προσανατολισμού της ελληνικής επιχειρηματικότητας σε νέα μοντέλα μακροπρόθεσμης ανταγωνιστικής ανάπτυξης, επιδιώκοντας παράλληλα και την ισόρροπη ικανοποίηση των βραχυπρόθεσμων αναγκών. Για το σκοπό αυτό επανασχεδιάσαμε το ΕΠ Ψηφιακή Σύγκλιση, επιλέγουμε την έκδοση στοχευμένων προσκλήσεων, επιδιώκουμε την έγκριση καινοτόμων προτάσεων και την εφαρμογή, ουσιαστικά, μιας στρατηγικής με συγκεκριμένη κατεύθυνση και μακροπρόθεσμο σχεδιασμό. Αυτός ο δρόμος, δεν είναι η εύκολη επιλογή. Είναι, όμως, η μοναδική αν θέλουμε να αναστρέψουμε το κλίμα και να κοιτάξουμε το μέλλον της αγοράς με αισιοδοξία.

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 27/05/2010

Φίλες και φίλοι καλημέρα,

Σας ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση στη σημερινή ημερίδα.

Σας ευχαριστώ ακόμη περισσότερο για την ευκαιρία που μου δίνετε να βρεθώ κοντά σε τόσο νέους ανθρώπους.

Βρέθηκαν 515 αποτελέσματα