Οι Τεχνολογίες Πληροφορικής & Επικοινωνιών στην Υπηρεσία του Πολίτη

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 18/11/2015

Η Γενική Γραμματεία Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων και η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" σας προσκαλούν στην εκδήλωση που πραγματοποιείται στο κλείσιμο της προγραμματικής περιόδου ΕΣΠΑ 2007-2013 με τίτλο "Οι Τεχνολογίες Πληροφορικής & Επικοινωνιών στην Υπηρεσία του Πολίτη".

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη έργων που υλοποιήθηκαν με την αξιοποίηση των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ), στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση", με στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής του πολίτη μέσω του εκσυγχρονισμού και της διαφάνειας της Δημόσιας Διοίκησης, της αναβάθμισης της Υγείας και του Πολιτισμού, της έρευνας και της Δικαιοσύνης καθώς και μέσω της ψηφιακής ένταξης και πρόσβασης σε σύγχρονες υποδομές επικοινωνίας.

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 02 Δεκεμβρίου 2015, στο Divani Caravel Hotel (οδός Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Καισαριανή) στην Αθήνα.

Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας μέχρι την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015 είτε μέσω της συνημμένης δήλωσης συμμετοχής είτε συμπληρώνοντας τη φόρμα στο link που ακολουθεί:

http://goo.gl/forms/tOZO0BnVN7

 

Σχετικά Αρχεία